Jenni Sorsa Glass

Muotoilija, lasinpuhaltaja Jenni Sorsan valmistamaa designlasia sekä lasialan palveluita tarjoava yritys, joka toimii Lasikomppanian tuotantotiloissa Vanhassa hytissä. Tuotteita myy Nuutajärvellä NuGO Shop.

Jenni Sorsa Glass järjestää seuraavia opastuskokonaisuuksia ja lasinpuhalluselämyksiä:

Opastus Designmuseo Nuutajärvellä:

Paikallinen muotoilija, lasinpuhaltaja Jenni Sorsa opastaa kävijät lasinpuhalluksen ja Nuutajärven historiaan Kaj Franckin suunnittelemassa lasimuseossa.

45 min

45 € / ryhmä

Museon pääsymaksu 2 € / hlö, alle 12-v. ilmaiseksi. Museokortilla sisäänpääsy ilmaiseksi.

Suositeltava ryhmäkoko enintään 25 hlö / opastus.

Opastus Designmuseo Nuutajärvellä ja pruukimiljöössä:

Lasimuseossa tutustutaan lasikylän yli 220-vuotiseen historiaan ja kuullaan seikkaperäisesti lasinvalmistuksen tekniikoista. Museokäynnin jälkeen ryhmä kiertää kävellen katsomassa kylän historiallisia rakennuksia ja opas kertoo niiden käytöstä ennen ja nykyisin. Ryhmä piipahtaa myös kulloinkin avoinna olevissa työtiloissa, pajoissa ja näyttelyissä.

1,5 h

65 € / ryhmä

Museon pääsymaksu 2 € / hlö, alle 12-v. ilmaiseksi. Museokortilla sisäänpääsy ilmaiseksi.

Suositeltava ryhmäkoko enintään 25 hlö / opastus.

________________________________________________________________

Kuplan puhallus:

Ryhmän jokainen jäsen saa vuorollaan kokeilla lasikuplan puhaltamista ammattilaisen opastuksella. Kokeile mihin sinun keuhkokapasiteettisi ja tekniikkasi riittävät. Haurasta kuplaa ei ole mahdollista saada omaksi.

Kesto 5min / hlö

12 € / hlö

Koristepallon puhallus:

Puhalla omaksi ripustettava koristepallo lasinpuhaltajan avustuksella. Voit valita pallon värin kahdeksasta värivaihtoehdosta. Värit ovat valkoinen, musta, lime, turkoosi, keltainen, oranssi, lila ja pinkki. Lasipallon halkaisija n. 8cm.

Lasi pitää puhaltamisen jälkeen jäähdyttää hitaasti, joten esineen voi noutaa myöhemmin tai se voidaan postimaksua vastaan toimittaa perille.

Kesto 10min / hlö

35€ / hlö

Paperipainon valmistus:

Valmista oma värikäs paperipainosi ammattilaisen avustuksella. Paperipaino on perinteinen koriste-esine, joita lasinpuhaltajat ovat valmistaneet lahjoiksi kautta aikojen. Tämä on lasten suosikki!

Lasi pitää jäähdyttää hitaasti, joten esineen voi noutaa myöhemmin tai se voidaan postimaksua vastaan toimittaa perille.

Kesto 15min / hlö

45€ / hlö

Maljakon / tuopin puhallus:

Puhalla "henkesi" omaan maljakkoon tai tuoppiin. Puhaltajatyöryhmän avustuksella voit itse puhaltaa juuri sinulle mieluisan värisen maljakon tai tuopin. Työt jäähdytetään hitaasti yön yli, jonka jälkeen niihin kaiverretaan päivämäärä, paikka ja nimesi. Tämä on oiva lahjaidea henkilölle, jolla on jo kaikkea!

Lasi pitää jäähdyttää hitaasti, joten esineen voi noutaa myöhemmin tai se voidaan postimaksua vastaan toimittaa perille.

Kesto 20min / hlö

85€ / hlö

Puhallus onnistuu kaiken ikäisiltä, eikä siihen tarvita erikoisvarusteita. Varaukset mielellään kuukautta ennen: jenni.sorsa [at] gmail.com

Lisätietoja ja yhteystiedot:

Jenni Sorsa Glass

Jenni Sorsa

www.jennisorsaglass.fi

info [at] jennisorsaglass.fi

+358 44 011 1501

TYÖSKENTELYN SEURAAMISEN OHELLA VOIT TUTUSTUA TEKIJÖIHIN JA TEHDÄ OSTOKSIA.

Lasikylän myymälät palvelevat vuoden ympäri. Pajoissa tehdään paitsi tuotteita ja taidetta, myös muotoilu- ja suunnittelutyötä. Pajoilla on yksilölliset aukioloajat, mutta ne kaikki ovat avoinna sopimuksesta. Varmista myymälän tai pajan aukiolo toivomanasi ajankohtana numerosta +358 20 439 3527.