Jenni Sorsa Glass

Muotoilija, lasinpuhaltaja Jenni Sorsan valmistamaa designlasia sekä lasialan palveluita tarjoava yritys, joka toimii Lasikomppanian tuotantotiloissa Vanhassa hytissä. Tuotteita myy Nuutajärvellä NuGO Shop.

Jenni Sorsa Glass järjestää seuraavia opastuskokonaisuuksia:

Opastus Designmuseo Nuutajärvellä:

Paikallinen muotoilija, lasinpuhaltaja Jenni Sorsa opastaa kävijät lasinpuhalluksen ja Nuutajärven historiaan Kaj Franckin suunnittelemassa lasimuseossa.

45 min

40 € / ryhmä

Museon pääsymaksu 2 € / hlö, alle 12-v. ilmaiseksi

Suositeltava ryhmäkoko enintään 25 hlö / opastus

Opastus Designmuseo Nuutajärvellä ja pruukimiljöössä:

Lasimuseossa tutustutaan lasikylän yli 220-vuotiseen historiaan ja kuullaan seikkaperäisesti lasinvalmistuksen tekniikoista. Museokäynnin jälkeen ryhmä kiertää kävellen katsomassa kylän historiallisia rakennuksia ja opas kertoo niiden käytöstä ennen ja nykyisin. Ryhmä piipahtaa myös kulloinkin avoinna olevissa työtiloissa, pajoissa ja näyttelyissä.

1,5 h

65 € / ryhmä

Museon pääsymaksu 2 € / hlö, alle 12-v. ilmaiseksi

Suositeltava ryhmäkoko enintään 25 hlö / opastus

Lisätietoja ja yhteystiedot:

Jenni Sorsa Glass

Jenni Sorsa

www.jennisorsaglass.fi

info [at] jennisorsaglass.fi

+358 44 011 1501

TYÖSKENTELYN SEURAAMISEN OHELLA VOIT TUTUSTUA TEKIJÖIHIN JA TEHDÄ OSTOKSIA.

Lasikylän myymälät palvelevat vuoden ympäri. Pajoissa tehdään paitsi tuotteita ja taidetta, myös muotoilu- ja suunnittelutyötä. Pajoilla on yksilölliset aukioloajat, mutta ne kaikki ovat avoinna sopimuksesta. Varmista myymälän tai pajan aukiolo toivomanasi ajankohtana numerosta +358 20 439 3527.