Nokuro design

Nokuro design on pääasiassa keramiikkaan keskittynyt tammikuussa 2017 perustettu yritys, jossa Petra Jäppinen suunnittelee ja valmistaa piensarjoina keraamisia käyttö- ja sisustusesineitä, uniikkeja taideveistoksia, kuin myös tilaustöitä. Pääasiassa tuotteet valmistuvat käsinrakentaen ja valaen, välillä myös dreijaten.

Yrityksen työtilat ja galleria-myymälä sijaitsevat Pruukin pajoilla, idyllisessä ja historiallisessa Nuutajärven lasikylässä.

Nokuro design on osakkaana PikkuPutiikit-myymälässä, joka sijaitsee Tampereen Kehräsaaressa. Sieltä löydät kattavan valikoiman tuotteita.

Nokuro design mukana NYTdesign-myyntitapahtumassa Tampereella Finlaysonin alueella Vooninki-salissa 1.–2.12.2018 ja sen jälkeen pop-up-kaupassa 4.–22.12.2018.

Nokuro Designin tuotteita esillä myös Tampereen Joulutorilla 10.–22.12.2018.

Avoinna:

Sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja yhteystiedot:

Nokuro design

Petra Jäppinen

nokurodesign [at] gmail.com

+358 40 736 7450

www.facebook.com/Nokurodesign

TYÖSKENTELYN SEURAAMISEN OHELLA VOIT TUTUSTUA TEKIJÖIHIN JA TEHDÄ OSTOKSIA.

Lasikylän myymälät palvelevat vuoden ympäri. Pajoissa tehdään paitsi tuotteita ja taidetta, myös muotoilu- ja suunnittelutyötä. Pajoilla on yksilölliset aukioloajat, mutta ne kaikki ovat avoinna sopimuksesta. Varmista myymälän tai pajan aukiolo toivomanasi ajankohtana numerosta +358 20 439 3527.