Ravintola ja yöpyminen

Herkuttele Kahvila + Keittiö Sylvissä – Lasikylän viihtyisässä ja värikkäässä kohtaamispaikassa. Makoisat unet saat kylähotelli Tyynen uniikeissa huoneissa tai Rauhalan luonnonläheisissä järvenrantamökeissä.

Ravintola- ja kahvilapalvelut

Kahvila + Keittiö Sylvi

Lasikylän ytimessä sijaitseva Sylvi tarjoaa maukkaita lounasannoksia ja omassa keittiössä leivottuja kahvilaherkkuja. Huolella suunnitellut ruoka-annokset valmistetaan suurella sydämellä puhtaista raaka-aineista. Suosimme lähiruokaa.

Sylvillä on pitkät perinteet kylän yhteisenä kohtaamispaikkana, sillä lasitehtaan aikaan tehtaalaiset kokoontuivat tilaan ruokailemaan ja hengähtämään uurastuksen keskellä. Sylvi onkin saanut nimensä ensimmäisen tehdasruokalan emännän, ahkeran ja aikaansaavan Sylvi Taalaksen mukaan.

Nykyään lasitaiteella koristetussa ravintolassa järjestetään esimerkiksi suosittuja perjantaipubeja, joogabrunsseja sekä musiikki- ja taidetapahtumia.

Monipuoliset tilat mahdollistavat yksityistilaisuudet niin pienistä synttäri-illallisista yritysten ja yhteisöiden seminaareihin ja kokouksiin.

Lue lisää Ryhmille-sivulta.

LISÄTIETOJA:

Kahvila & Keittiö Sylvi

+358 (0)400 422 336

www.sylvi-tyyne.fi

info@sylvi-tyyne.fi

Puukonttorin pop up -taidekahvila

Puukonttorissa toimii nuorten pitämä pop up -kahvila sunnuntaisin klo 11 - 17. Tarjolla mm. kahvia, teetä ja erilaisia herkkuja. Tilassa on vaihtuva taidenäyttely.

Yöpyminen

Kylähotelli Tyyne

Kylähotelli Tyynen kahdeksan värikästä, uniikkia ja viihtyisää huonetta tarjoavat mukavat unet rauhallisessa ympäristössä. Tyyne sijaitsee kylän ytimessä ja Kahvila + Keittiö Sylvin välittömässä läheisyydessä. Sylvi tarjoaa runsaan ja herkullisen aamiaisen Tyynessä majoittuville.​

Lisätietoa ja kuvia yksilöllisistä huoneista täällä.

Varaa majoitus etukäteen:

Kylähotelli Tyyne

info@sylvi-tyyne.fi

+358 (0)40 503 0410

TUTUSTU LISÄÄ:

www.sylvi-tyyne.fi

Instagram & Facebook

Rauhalan mökit

Neljän hengen mökit sijaitsevat järven rannalla, pienen kävelymatkan päässä Nuutajärven Lasikylästä. Mökit ovat varattavissa kesäaikana 1.6.–31.8.. Mökkiläisten käytössä on rantasauna, grillipaikat sekä keittokatos.​

PIENI MÖKKI

Mökissä on kaksi kerrossänkyä, vuodevaatteet, pöytä, penkit ja sähkö. Lakanat eivät sisälly hintaan, nappaa siis omat kotoa mukaan.​

ISO MÖKKI

Mökkiin kuuluvat parivuode ja kaksi erillistä sänkyä, vuodevaatteet, pöytä, penkit ja sähkö. Lakanat eivät sisälly hintaan, nappaa siis omat kotoa mukaan.

YHTEYSTIEDOT:

Rauhalantie 17, 31160 NUUTAJÄRVI

Jaakko Niemi: +358 (0)400 639 149​

Yhteydenotot ja varaukset kello 16.00 jälkeen, kiitos!

Linkki: TIETOSUOJASELOSTE

Käyntiosoite:
Nuutajärven Lasikylä ​

Pruukinraitti 15, 31160 NUUTAJÄRVI​

nuutajarvenlasikyla@gmail.com
viestintä puh. 0407018939

Tilaa uutiskirjeemme!

Katso saapumisohjeet.
Tutustu aukioloaikoihin.

Sivut: Nuutajärven Lasikylän kulttuurisäätiö sr & Nuutajärven Pruuki Kiinteistö Oy

  • Facebook
  • Instagram