Ryhmille

Etsitkö kokoustilaa tai retkikohdetta? Onko juhlatila haussa ja ohjelmakin vielä mietinnässä?
Tarjoamme puitteet ja aktiviteetit aina päiväpalaverista hauskoihin juhliin ja elämykselliseen seminaari- tai retkiviikonloppuun.

Kokousta & juhli

 

Nuutajärven rauhallisessa ympäristössä on helppo keskittyä kokouksessa tai seminaarissa. Oman ohjelman lomassa voit inspiroitua lasin vastustamattomassa maailmassa ja rentoutua ympäröivässä luonnossa. Kokoustilat sijaitsevat ravintolan ja majoitustilojen kanssa samassa rakennuksessa.

Harrastusporukan tai yhdistyksen kemut, synttärit, rippijuhlat, lakkiaiset tai muu tärkeä päivä – juhla onnistuu Kahvila + Keittiö Sylvin ja Kylähotelli Tyynen tiloissa.

Tutustu kokouspaketteihin ja tiloihin!

 

Syö hyvin

Kahvila + Keittiö Sylvi räätälöi fine dining -illalliset ja buffet-pöydät ryhmän toiveiden mukaan. Katso Sylvin esimerkkimenut.

Nuku makoisasti

Kylähotelli Tyyne on mahdollista varata kokonaan enintään 19 henkilön kokous-, juhla- tai retkiryhmille. Lue yöpymisestä lisää Majoitus-sivultamme!

Elämyksiä koko porukalle

Lasinpuhallus

Puhalla itse lasista vaikkapa maljakko, tuoppi tai koristepallo! Lasinpuhallus onnistuu kaiken ikäisiltä. Lasihelmikursseilla voit valmistaa kauniin korun itse tehdyistä lasihelmistä. Lue lisää Lasinpuhallus-sivultamme.

Taontaa sepän pajalla

Seppä Antti tarjoaa erilaisia taontakokeiluja ja kursseja yrityksille ja yksityishenkilöille. Paketti räätälöidään toiveiden mukaan. Kyläsepän pajalla voit takoa esimerkiksi nimellä varustetun avaimenperän, seinäkoukun tai pullonavaajan.

 

Ole oman onnesi seppä ja varaa elämys:

Seppä Antin Paja

Seppämestari Antti Kuikka

antti@antinpaja.fi

p. 050 591 6750​​​

www.antinpaja.fi

Opastetut kierrokset

Kutkuttaako mieltäsi kylän kiehtoviin tarinoihin uppoutuminen ammattitaitoisen oppaan johdattelemana? Tutustu kierroksiin.

Sylvin ja Tyynen aktiviteetit

Kahvila + Keittiö Sylvi ja Kylähotelli Tyyne ovat koonneet yhteen monenlaista tekemistä Nuutajärvellä. Kiinnostaako metallin takominen, lasinpuhallusnäytöksen seuraaminen tai kyläkierros yhdistettynä hyvään ruokaan ja ehkäpä makeisiin yöuniin? Valitse ryhmällenne mieluisimmat aktiviteetit.

 

Ota yhteyttä, niin ideoidaan kokemuspakettia lisää yhdessä.

Kahvila + Keittiö Sylvi ja Kylähotelli Tyynen yhteystiedot:

Majoitus ja tilat: p. 040 503 0410

Ravintola: p. 0400 422336​​

www.sylvi-tyyne.fi

Instagram

Facebook